Massage for kvinder tantra yoni

Tantramassage er en sanselig berøring af hele kroppen. Din krop En efterfølgende Tantramassage kan indeholde både udvendig og indvendig Yonimassage. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Tantramassage for Kvinder En tantramassage er som en rejse ind i dig selv, gennem Yonimassage er en blid og respektfuld massage af din yoni (vagina). I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni.

Massage af Yoni med Lingam - Mahamudrainstitut

Tantramassage for Kvinder En tantramassage er som en rejse ind i dig selv, gennem Yonimassage er en blid og respektfuld massage af din yoni (vagina). Tantramassage er en sanselig berøring af hele kroppen. Din krop En efterfølgende Tantramassage kan indeholde både udvendig og indvendig Yonimassage.

I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail