Sex and sex fantasier

0

Mange har også specifikke fantasier om sex, som i en eller anden grad tænder dem - det kan være alt lige fra pisk, lak og læder til sensuel. Vi har alle fantasier. Sex-fantasier, eller erotiske fantasier. En forestilling om noget, der ville være nydelsesfuldt og tilfredsstillende. For nogen. Mand og kvinde deler sexfantasier Foto: Getty Images Vil I have bedre sex og god kommunikation, så del jeres sexfantasier med hinanden. Trekantsex er ifølge Seductionlabs mændenes favorit-fantasi. Ud fra devisen om at to er bedre end en og tanken om at (kunne) styre to kvinder.

10 sexfantasier kvinder har - som de næppe vil indrømme | BT Viralt - abenovick.com

Mange har også specifikke fantasier om sex, som i en eller anden grad tænder dem - det kan være alt lige fra pisk, lak og læder til sensuel. Hvor udbredte er forskellige seksuelle fantasier?

Det har en større canadisk undersøgelse kortlagt. I bunden ligger sex med dyr og børn. 24 hemmelige fantasier, din kæreste tænder på. Kvinders fantasier er langt mere beskidte, end du tror. Det mener vores kvindelige sexskribent i hvert fald.

24 hemmelige fantasier, din kæreste tænder på. Kvinders fantasier er langt mere beskidte, end du tror. Det mener vores kvindelige sexskribent i hvert fald.

Vi har alle fantasier. Sex-fantasier, eller erotiske fantasier. En forestilling om noget, der ville være nydelsesfuldt og tilfredsstillende. For nogen. Mand og kvinde deler sexfantasier Foto: Getty Images Vil I have bedre sex og god kommunikation, så del jeres sexfantasier med hinanden.

Mange kvinder synes ikke umiddelbart, de har nogen sexfantasier - men kvinder har visse scenarier, der går igen, når kvinden har solosex. Trekantsex er ifølge Seductionlabs mændenes favorit-fantasi. Ud fra devisen om at to er bedre end en og tanken om at (kunne) styre to kvinder. 24 hemmelige fantasier, din kæreste tænder på. Kvinders fantasier er langt mere beskidte, end du tror. Det mener vores kvindelige sexskribent i hvert fald.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail