Sjove dates

3

Skal være en unik date? Så skal I prøve Dinner In The Dark, hvor I skal spise jeres middag i mørke. Dinner In The Dark er en sjov og interessant måde at lære. Tom for ideer til første date med en mand? Woman har både bud på dates til den aktive-, kulturelle og legesyge. Hvad med en oplevelsesdate? Lej en kano og tag en picnic med (ægte Anja og Viktor-style). Tag en tur i Zoologisk Have og kig på sjove aber, sæler og pingviner. Vi giver dig nemlig en guide til, hvad I kan foretage jer på en date i Odense. Desuden handler comedyshowsene ofte om de mange sjove.

Lej en kano og tag en picnic med (ægte Anja og Viktor-style). Tag en tur i Zoologisk Have og kig på sjove aber, sæler og pingviner. 13 gode ideer til en romantisk dates du kan bruge i Sjove og spændende ideer til første date med ham fra Tinder eller til datenight med.

Mangler du date idéer til den helt perfekte tur med kæresten eller den nye flirt? Her på Funguide har vi samlet et hav af oplagte, sjove og romantiske oplevelser.

Det kan være sjovt at lege turister i jeres egen by og introducere hinanden for tre yndlingssteder hver. I kan også tage bilen, cyklen, toget eller.

Tom for ideer til første date med en mand? Woman har både bud på dates til den aktive-, kulturelle og legesyge. Hvad med en oplevelsesdate? Vi giver dig nemlig en guide til, hvad I kan foretage jer på en date i Odense. Desuden handler comedyshowsene ofte om de mange sjove.

Aldrig mere kedelige dates: Gode bud på en perfekt date i Odense

Lej en kano og tag en picnic med (ægte Anja og Viktor-style). Tag en tur i Zoologisk Have og kig på sjove aber, sæler og pingviner. Mangler du date idéer til den helt perfekte tur med kæresten eller den nye flirt? Her på Funguide har vi samlet et hav af oplagte, sjove og romantiske oplevelser.

Vi giver dig nemlig en guide til, hvad I kan foretage jer på en date i Odense. Desuden handler comedyshowsene ofte om de mange sjove.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail